WELKE SPELLEN MOET JE IN 2021 NA EEN DANKBESCHIKBAAR DINER SPELEN?

Traditioneel Thanksgiving-tarief omvat pompoentaart, cranberrysaus, aardappelpuree en kalkoen. Voor de huisvrouwen die uren hebben gewerkt om de ceremoniële maaltijd te bereiden, die meestal in minder dan 30 minuten wordt verslonden, is dit moment van samenkomen rond de tafel een extra Thanksgiving. Pas nadat het diner voorbij is, begint het echte plezier van Thanksgiving-avond voor iedereen. Eindelijk kunnen de verzamelde geliefden achterover leunen en het een tijdje rustig aan doen. Het is gemakkelijk te doen als we elke avond een paar uur met elkaar praten of naar elkaar kijken. Maar American Escape Rooms hebben meer creatieve wendingen! De Thanksgiving-maaltijd is afgelopen. Eindelijk tijd voor wat plezier!

Het in kaart brengen van de stamboom!

Bij Thanksgiving is het gebruikelijk om na te denken over je vele materiële en spirituele zegeningen, de mensen in je leven, de kansen die je hebt gekregen, enzovoort. Ook al kunnen we het hele jaar door ruzie maken met of ‘vechten’ met onze familie en vrienden, we waarderen en vertrouwen op hen.

Breng meer tijd door met dierbaren terwijl je bedankte in 2021. Blijf aan tafel zitten nadat het Thanksgiving-diner voorbij is, maar in plaats van de borden en bestek te gebruiken, breek je het papier, de kleurpotloden en de fotoalbums. De inbreng van de grootouders over de stamboom, in de vorm van feiten, anekdotes en mythen, zou van onschatbare waarde zijn, dus ik hoop dat ze met je mee kunnen eten.

We beginnen met het bouwen van de stamboom met u onderaan de krant en werken ons omhoog. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte is voor iedereen in het gezin, vroeger en nu. Het is de bedoeling dat je een paar keer vastloopt, dus maak je geen zorgen. Noteer deze en overleg met uw ouderlingen, of het nu grootouders, tantes, ooms of neven en nichten zijn. Het is het beste als ze in de buurt zijn. Als dat niet het geval is, is het een geweldige kans om na enige tijd contact met hen op te nemen via telefoon, e-mail of chat.

Familieleden van alle leeftijden zullen profiteren van dit onderzoek naar het verleden door meer over hun verwanten te ontdekken, misschien door voorheen onbekende familieleden te ontdekken en door gekoesterde rituelen en tradities te herontdekken. Of het nu formeel of informeel is, iedereen in het huishouden zou moeten bijdragen. Laten we de stamboom in 2021 bouwen, te beginnen met Thanksgiving, maar verwacht niet dat we het in één nacht kunnen voltooien! Tijdschema’s van dagen tot weken zijn mogelijk. Als je maar hard genoeg werkt, kun je het voor de kerst klaar hebben. Deze “kaart” van de familie is perfect voor het maken van kopieën en het geven van kerstcadeaus.

We versterken de banden binnen een gezin.

Om tegemoet te komen aan het feit dat Thanksgiving 2021 een federale feestdag is en het personeel van American Escape Rooms ook gezinnen heeft, is de zaak die dag gesloten. De volgende dag, nadat het Thanksgiving-feest is gegeten, zal het bedrijf echter open zijn en klaar zijn om teams van familieleden te verwelkomen. Deze Thanksgiving in 2021, waarom probeer je niet een escape-game voor een verandering van tempo?