Bijna twee jaar na de sluiting heropent de eigenaar van een escape room-bedrijf met gloednieuwe sensaties.

Te weten: CHARLESTON, W.Va (WCHS) Voor degenen die op zoek zijn naar spanning, een waarschuwing: een escape room in een gebied is heropend na bijna twee jaar inactief te zijn geweest.

In december heropende RJ Haddy Outta Time Escape Rooms op de kruising van de straten Washington en Ruffner in East End in Charleston.

Haddy merkte op: “We zijn bijna twee jaar geleden dat we onze deuren sloten.” “Ik was bang dat als we het tot maart hadden volgehouden, we twee jaar moesten sluiten. We hebben er alles aan gedaan om op tijd open te gaan voor de feestdagen.”

Haddy gebruikte die tijd om het bedrijf opnieuw in te richten om geschikt te zijn in een COVID-vrije omgeving door bezoekers geen mogelijkheden voor fysiek contact te bieden.

“Door het gebruik van walkietalkies en camera’s leiden we je rond in de faciliteit, zodat je niet te dicht bij iemands persoonlijke ruimte hoeft te komen. Ook bij ons ben je veilig. En we nemen nauwgezette maatregelen om op te ruimen na elke set “Zijn woorden.

Haddy maakte Kerstmis met de Quantum, een escape room met een jaren 80-thema, als een uitbreiding op Poe’s Lament, een kamer met een Edgar Allen Poe-thema.

“Als je door de tijd reist, kun je Kerstmis vieren wanneer je maar wilt. Deze ruime zaal is perfect voor het houden van grote bijeenkomsten of teambuildingsoefeningen voor bedrijven. “Zijn woorden.

Een andere nieuwe functie die Haddy heeft toegevoegd, is een plek met een coole naam: The Smash Lab.

“Je zou het een kruising tussen een escape room en een rage room kunnen noemen. Er is een korte ontsnappingsreeks aan het begin en je bent vrij om alles binnenin te vernielen. Showgun-wapenpakketten, stedelijke wapenpakketten en zombiewapenpakketten zijn slechts een enkele voorbeelden van onze unieke en vermakelijke wapenbundels. Je kunt het verbeteren en nog meer plezier hebben in de vernietigingszone, “legde de man uit.

Haddy geeft veel om zijn bedrijf, met handgemaakte poppen en een gebouw met themakamers.

“Mijn vader en oom runden hier vroeger een bedrijf. Dit is het gebouw waar mijn tante haar kantoor had. Meerdere familieleden van ons hebben hier in de loop der jaren een baan gehad. Daarom is het zo belangrijk voor mij dat we dit kunnen blijven doen wat we doen. De bijdrage die u levert om dit deel van de stad nieuw leven in te blazen, is cruciaal. “Zijn woorden.