Wat is Escape the Room?

Weet jij wat Escape the Room is? Het is een spel gericht op zowel tieners als volwassenen. Ouders worden echter geacht hun aanwijzingen te gebruiken als ze kinderen mee willen nemen om te spelen. Een speler moet meer dan 10 jaar oud zijn om kwaliteit voor het spel te hebben. Voor elke twee kinderen moet er minstens één volwassene zijn. Lees verder om meer te weten.

Hoe werkt het?

Het is een real-life game waarbij een team 60 minuten de tijd heeft om puzzels met aanwijzingen op te lossen om mysteries te onthullen. In één kamer kunnen maximaal 12 spelers zijn.

Je bevindt je in één kamer met andere spelers, tenzij jij of je team besluit om alle plekken voor de spelsessie te reserveren. Soms kun je een privékamer krijgen, vooral als niemand anders het door jou geboekte slot heeft gekozen.

Wat is de aankomsttijd?

Het kan zijn dat je er minimaal 15 minuten van tevoren wilt zijn. In feite is het een must om van tevoren aan te komen voor de beste ervaring. Als je te laat komt, mag je de huidige sessie en de volgende sessie verstoren. Het personeel zorgt voor de late aankomsten.

Wat mag je meenemen in de kamers?

Eten of drinken is niet toegestaan ​​in de kamers. Bovendien wordt er geen dronken persoon binnengelaten. U mag uw telefoon wel mee naar binnen nemen, maar u mag er geen foto’s mee maken.

Voor het verplaatsen van de wedstrijd dient twee dagen voor de laatste speeldag contact met de directie te worden opgenomen. Als u tijdens deze periode geen contact opneemt, wordt een toeslag van 50% in rekening gebracht. Aangezien de game live is, is het boekingssysteem eerlijk. Er zijn geen herschikkingen of restituties voor degenen die te laat komen.

Wat als ik wil stoppen tijdens het spel?

Als je het spel niet leuk vindt, kun je niet winnen. Het spel wordt bewaakt met camera’s. Als je wilt stoppen, kun je op de exit-knop op de deur drukken om eruit te komen. Houd er echter rekening mee dat als je stopt, je spel voorbij is. De andere spelers gaan verder.

De aanwijzingsmeesters houden het spel in de gaten met bewakingscamera’s en helpen door aanwijzingen en hints te geven als je vastloopt.

Dingen die je moet hebben

 

  • Creditcard en het identiteitsbewijs dat je hebt gebruikt voor het boeken
  • Het spel kent geen limiet wat betreft het aantal spelers

Groepsreservering 

Je hoeft niet voor de hele groep te betalen als je slots voor een groep spelers wilt reserveren. In feite is elke speler verplicht om zijn creditcard en identiteitsbewijs met foto te gebruiken om de boeking te maken. We raden u aan om met uw groepsleden te praten bij het maken van reserveringen. Vergeet niet rekening te houden met kamernummer, tijd en datum zodat alle groepsleden dezelfde kamer boeken.

Dus als je Escape Room wilt spelen, raden we je aan het advies in dit artikel op te volgen.

Wil je met een groep een goed spel spelen? Als dat zo is, kun je Escape the Room NYC proberen.