ROOMS

THE FIRST CHOICE

 • FIRST CHOICE
  Een familieverhaal met twee kanten. Een spel rondom samenwerking met het behalen van een gemeenschappelijk doel.

  INFO


  • Ontsnappingspercentage 53%

  • Adviesleeftijd 12+

  • Teamgrootte minimaal 4 - maximaal 8 (beste aantal: 4-6p)

  • Tagwords Uitdagend, competitie, historisch verhaal, samenwerken, niet eng, ervaren spelers

  VERHAAL

  Mijn familie heeft me niet alles verteld. Wie ben ik? En wat is er gebeurd toen ik klein was? Duik in het persoonlijke verhaal van S. en ontdek het mysterie. Het doel is om de familie weer compleet te maken. Jullie hebben de afloop zelf in de hand. Kan jij het veranderen? Ontdek het in First Choice.

  Bijzonder aan deze escape room is dat je een gedeelte van de tijd aan twee aparte kanten van het verhaal werkt in twee teams. Hierdoor is het mogelijk een kleine competitie te houden en zijn er opdrachten die specifiek werken op communicatie en samenwerking. Deze kamer is niet eng en kan dus goed worden gespeeld door mensen die spannende verhaallijnen minder leuk vinden. Oefen alvast je oplossingsskills want er zijn veel complexe puzzels en de kamer vereist echte samenwerking.

  PS: we hebben begin dit jaar alle puzzels in de kamer omgegooid. Wil je het nog een keer proberen? Je bent welkom!

  QUOTES

  Leuke escaperoom, doordat je in twee teams naar elkaar toe moet werken! Dit geeft ook nog een kleine onderlinge strijd! Puzzels zijn uitdagend en waren uniek voor mij! Erg leuk uurtje gehad! Vriendelijk en goed geholpen door de aanwezige Game Masters!

  -Lilian

THE BREAK-IN: ANOTHER STORY

 • THE BREAK-IN: ANOTHER STORY
  De dramatische opvolger van The Break-in. Intrigerend voor Break-in fans. Uitdagend voor nieuwe spelers.

  INFO


  • Ontsnappingspercentage 67%
  • Duur 60 min
  • Adviesleeftijd 12+
  • Teamgrootte minimaal 2 - maximaal 8 (4-5 spelers aangeraden)
  • Tagwords Spannend, boeken, social media, fans, hacken, inbreken.
  • Beperkt beschikbaar Vernieuwd sinds 1 december '18 op basis van de ontvangen feedback.

  VERHAAL

  De populaire thriller-schrijfster Jessica heeft haar fans achtergelaten met slechts twee delen uit een trilogie. Fans wachten al maanden wanhopig op het bericht dat het derde deel uitgebracht zal worden, maar de schrijfster geeft geen gehoor. Het gerucht gaat dat het derde deel al wel geschreven is en dat ze in het huis van Jessica ligt. Een groot fan, benadert jullie met de vraag of jullie willen helpen met het zoeken naar dit verstopte derde deel. Jullie spreken af om een kijkje te gaan nemen in Jessica’s huis…

  The Loophole heeft geluisterd naar feedback die ze kreeg van haar fans over de heropende ‘The Break-in: Another Story’ en is weer aan het werk gegaan om de kamer te veranderen. De ervaring is teruggebracht naar zijn originele escape-vorm, zoals spelers het altijd gewend zijn geweest en zit vol met nieuwe uitdagingen en puzzels.

  De kamer is nog steeds compleet anders dan de aloude ‘The Break-in’. We hebben de puzzels, het verhaal en zelfs de muren anders gemaakt. Je kan hem dus met een gerust hart komen spelen als je ooit al bij ons hebt ingebroken. (Zelfs spelers die de hernieuwde ‘The Break-in:Another Story voor 1 december 2018 hebben gespeeld, kunnen opnieuw deze kamer betreden, al zul je wat meer bekende elementen gaan tegenkomen.)

THE MANIAC

 • THE MANIAC
  De duistere uitdaging voor kleine teams – who is crazy now?

  INFO


  • Ontsnappingspercentage 45%

  • Adviesleeftijd 18+

  • Teamgrootte minimaal 2 - maximaal 4

  • Tagwords Duister, inrichting, onderling spel, kleine teams

  VERHAAL

  Je gaat terug naar de jaren '50 en bent opgesloten in een psychiatrische inrichting. Je komt op het spoor van een duister onderzoek naar Prof. Dr. Alexander Slovski. Maar of iedereen het beste met je voorheeft? En kan je je eigen teamgenoten wel kan vertrouwen of zijn ze echt gek geworden?

   

  LET OP: DEZE KAMER BEVINDT ZICH NIET LANGER OP ONZE LOCATIE. HIJ WORDT IN TWEEVOUD OPNIEUW OPGEBOUWD OP ONZE NIEUWE LOCATIE BIJ GET OUT OF HERE. ALS JE DEZE KAMER HIERONDER BOEKT IS DAT OP DIE LOCATIE.

  VANAF ±MAART TE SPELEN BIJ GET OUT OF HERE

  QUOTES

  Vanaf minuut 1 was het genieten. Zat erg goed in elkaar en de extra instructie die we meekregen zorgde voor een extra dimensie. Erg leuk!! - Hendrik

  Wat een geweldige kamer!!! Vanaf het begin werd je direct meegesleurd in het verhaal. Ik heb ondertussen al aardig wat escaperooms gedaan maar deze behoorde zeker tot de top!! BEDANKT! - Tessa