ROOMS

Wij hebben momenteel drie escape rooms. Lees hieronder welk verhaal je het meeste aanspreekt, welke kamer het beste bij je teamgrootte past en wat de ontsnappingsgraden zijn. Mocht je nog meer specifieke vragen hebben horen we het graag. 

THE BREAK-IN

 • THE BREAK IN
  Lukt het jou in te breken bij deze spannende missie?

  INFO


  • Ontsnappingspercentage 68%
  • Adviesleeftijd 12+
  • Teamgrootte minimaal 3 - maximaal 7 (beste aantal 3-5)
  • Tagwords spannend, donker, divers, verhaal, beginners en ervaren spelers

  VERHAAL

  In de verte blaffen honden. Het is donker. Je mag hier niet zijn. Maar je opdracht is duidelijk; breek in, steel het object en maak dat je weer wegkomt voor de bewoners thuis komen. Je opdrachtgever T. maakt het je echter niet makkelijk, de opdracht is cryptisch, het huis beveiligd en de ontmoetingen mysterieus. En er hangt iets geks in de lucht, is het wel zomaar een huis of is dit persoonlijk? Lukt het jouw team om de Break-in room succesvol af te ronden zonder gepakt te worden door de politie?

  Bij the break-in vorm je een team van inbrekers. Er ligt iets waardevols in een huis en jullie moeten het in opdracht van de mysterieuze T. stelen. Pas op, langzaam kom je er achter dat de motieven nóg minder zuiver zijn en raak je verstrikt in de gedachtekronkels van de hoofdpersonen. Een kamer vanaf 14 jaar, met een prachtig ontwerp, spannende plottwists en uitdagende puzzels.

  QUOTES

  Een geweldige aanrader, de spanning wordt goed opgebouwd en de opdrachten zijn echt uitdagend. Wij kwamen helemaal in de rol van onze missie en de entourage zette de sfeer heel goed neer. Het was een geweldige ervaring en de vriendin voor wie we het organiseerde vond het het leukste wat ze ooit gedaan had, echt een aanrader!

  - Geerke

  The Break-in is een fantastisch verhaal. De spanning wordt naarmate het verhaal verstrijkt steeds groter. Vanaf de eerste ontmoeting tot het einde lijkt het alsof je je in "The Game" bevindt. De puzzels zijn slim opgebouwd en er is veel aandacht besteed aan de belangrijke objecten en rekwisieten. Voor mij is dit de beste escaperoom tot nu toe.

  - Jos

RIGHT CHOICE

 • First Choice
  Een familieverhaal met twee kanten

  INFO


  • Ontsnappingspercentage 47%

  • Adviesleeftijd 12+

  • Teamgrootte minimaal 4 - maximaal 8 (beste aantal: 4-6p)

  • Tagwords Uitdagend, competitie, historisch verhaal, samenwerken, niet eng, ervaren spelers

  VERHAAL

  Mijn familie heeft me niet alles verteld. Wie ben ik? En wat is er gebeurd toen ik klein was? Duik in het persoonlijke verhaal van S. en ontdek het mysterie. Het doel is om de familie weer compleet te maken. Jullie hebben de afloop zelf in de hand. Kan jij het veranderen? Ontdek het in First Choice.

  Bijzonder aan deze escape room is dat je een gedeelte van de tijd aan twee aparte kanten van het verhaal werkt in twee teams. Hierdoor is het mogelijk een kleine competitie te houden en zijn er opdrachten die specifiek werken op communicatie en samenwerking. Deze kamer is niet eng en kan dus goed worden gespeeld door mensen die spannende verhaallijnen minder leuk vinden. Oefen alvast je oplossingsskills want er zijn veel complexe puzzels en de kamer vereist echte samenwerking.

  PS: we hebben begin dit jaar alle puzzels in de kamer omgegooid. Wil je het nog een keer proberen? Je bent welkom!

  QUOTES

  Leuke escaperoom, doordat je in twee teams naar elkaar toe moet werken! Dit geeft ook nog een kleine onderlinge strijd! Puzzels zijn uitdagend en waren uniek voor mij! Erg leuk uurtje gehad! Vriendelijk en goed geholpen door de aanwezige Game Masters!

  -Lilian

THE MANIAC

 • THE MANIAC
  De duistere uitdaging voor kleine teams – who is crazy now?

  INFO


  • Ontsnappingspercentage 45%

  • Adviesleeftijd 18+

  • Teamgrootte minimaal 2 - maximaal 4

  • Tagwords Duister, inrichting, onderling spel, kleine teams

  VERHAAL

  Je gaat terug naar de jaren '50 en bent opgesloten in een psychiatrische inrichting. Je komt op het spoor van een duister onderzoek naar Prof. Dr. Alexander Slovski. Maar of iedereen het beste met je voorheeft? En kan je je eigen teamgenoten wel kan vertrouwen of zijn ze echt gek geworden?