ROOMS

THE BREAK-IN: ANOTHER STORY

 • THE BREAK-IN: ANOTHER STORY
  De dramatische opvolger van The Break-in. Intrigerend voor Break-in fans. Uitdagend voor nieuwe spelers.

  INFO


  • Ontsnappingspercentage 100% (Altijd uitdagend & je komt eruit)
  • Duur 60+ min
  • Adviesleeftijd 14+
  • Teamgrootte minimaal 2 - maximaal 7 (3-5 spelers aangeraden)
  • Tagwords Spannend, boeken, social media, fans, vermissing, keuzes

  VERHAAL

  De populaire thrillerschrijfster Jessica is van de aardbodem verdwenen. Het laatste wat ze van zich liet horen was een angstige oproep: “Ik trek het niet meer, het einde van de trilogie zal ik niet meer uitgeven” op Facebook. Iemand, die weet dat jullie ook enorm fan zijn, benadert jullie met de vraag of jullie willen helpen Jessica te vinden en boek 3 toch te publiceren. Jullie spreken af om een kijkje te nemen in haar huis….

  Boek nu The Break-in; Another Story en laat T. daarmee weten dat jij de uitdaging aandurft. Ze zal spoedig contact met jullie opnemen over de volgende stappen.

  LET OP: deze kamer is echt compleet anders dan onze oude The Break-in kamer. We hebben de puzzels, het verhaal veranderd en zelfs muren verplaatst. Je kan hem dus met een gerust hard komen spelen als je ooit al bij ons hebt ingebroken.

  SOFT OPENING

  LET OP: tussen 27/8 en en 7/9 is onze nieuwe kamer The Break-in; Another Story geopend in soft opening en wij behouden ons het recht deze periode langer aan te houden. De nieuwe kamer is dan uitgebreid getest en wordt voor het eerst voor het algemene publiek geopend. We doen ons best om de ervaring optimaal te laten verlopen echter soms kan je nog een spelfoutje tegenkomen, kan er een plintje ontbreken en zijn wij bezig onze Game Masters in te werken op het nieuwe verhaal. We kunnen helaas niet garanderen dat alles 100% soepel verloopt, wellicht zijn er nog gebreken die we moeten aanpassen. Dit betekent tevens dat The Loophole het recht behoudt om de boeking op enig moment te annuleren of verplaatsen. In ruil hiervoor is de kamer te spelen met een hele dikke korting (vanaf €50). We horen tijdens deze periode (en erna) graag ook jullie feedback, je bent uitgenodigd om extra kritisch te spelen.

THE MANIAC

 • THE MANIAC
  De duistere uitdaging voor kleine teams – who is crazy now?

  INFO


  • Ontsnappingspercentage 45%

  • Adviesleeftijd 18+

  • Teamgrootte minimaal 2 - maximaal 4

  • Tagwords Duister, inrichting, onderling spel, kleine teams

  VERHAAL

  Je gaat terug naar de jaren '50 en bent opgesloten in een psychiatrische inrichting. Je komt op het spoor van een duister onderzoek naar Prof. Dr. Alexander Slovski. Maar of iedereen het beste met je voorheeft? En kan je je eigen teamgenoten wel kan vertrouwen of zijn ze echt gek geworden?

  QUOTES

  Vanaf minuut 1 was het genieten. Zat erg goed in elkaar en de extra instructie die we meekregen zorgde voor een extra dimensie. Erg leuk!! - Hendrik

  Wat een geweldige kamer!!! Vanaf het begin werd je direct meegesleurd in het verhaal. Ik heb ondertussen al aardig wat escaperooms gedaan maar deze behoorde zeker tot de top!! BEDANKT! - Tessa

   

RIGHT CHOICE

 • FIRST CHOICE
  Een familieverhaal met twee kanten. Een spel rondom samenwerking met het behalen van een gemeenschappelijk doel.

  INFO


  • Ontsnappingspercentage 47%

  • Adviesleeftijd 12+

  • Teamgrootte minimaal 4 - maximaal 8 (beste aantal: 4-6p)

  • Tagwords Uitdagend, competitie, historisch verhaal, samenwerken, niet eng, ervaren spelers

  VERHAAL

  Mijn familie heeft me niet alles verteld. Wie ben ik? En wat is er gebeurd toen ik klein was? Duik in het persoonlijke verhaal van S. en ontdek het mysterie. Het doel is om de familie weer compleet te maken. Jullie hebben de afloop zelf in de hand. Kan jij het veranderen? Ontdek het in First Choice.

  Bijzonder aan deze escape room is dat je een gedeelte van de tijd aan twee aparte kanten van het verhaal werkt in twee teams. Hierdoor is het mogelijk een kleine competitie te houden en zijn er opdrachten die specifiek werken op communicatie en samenwerking. Deze kamer is niet eng en kan dus goed worden gespeeld door mensen die spannende verhaallijnen minder leuk vinden. Oefen alvast je oplossingsskills want er zijn veel complexe puzzels en de kamer vereist echte samenwerking.

  PS: we hebben begin dit jaar alle puzzels in de kamer omgegooid. Wil je het nog een keer proberen? Je bent welkom!

  QUOTES

  Leuke escaperoom, doordat je in twee teams naar elkaar toe moet werken! Dit geeft ook nog een kleine onderlinge strijd! Puzzels zijn uitdagend en waren uniek voor mij! Erg leuk uurtje gehad! Vriendelijk en goed geholpen door de aanwezige Game Masters!

  -Lilian

THE BREAK-IN

 • THE BREAK IN
  The Break-in heeft meer dan 1000 teams vermaakt en is niet langer te spelen. Het vervolg kan je beleven in The Break-in: Another Story.

  INFO


  • Ontsnappingspercentage 68%
  • Adviesleeftijd 12+
  • Teamgrootte minimaal 3 - maximaal 7 (beste aantal 3-5)
  • Tagwords spannend, donker, divers, verhaal, beginners en ervaren spelers

  VERHAAL

  In de verte blaffen honden. Het is donker. Je mag hier niet zijn. Maar je opdracht is duidelijk; breek in, steel het object en maak dat je weer wegkomt voor de bewoners thuis komen. Je opdrachtgever T. maakt het je echter niet makkelijk, de opdracht is cryptisch, het huis beveiligd en de ontmoetingen mysterieus. En er hangt iets geks in de lucht, is het wel zomaar een huis of is dit persoonlijk? Lukt het jouw team om de Break-in room succesvol af te ronden zonder gepakt te worden door de politie?

  Bij the break-in vorm je een team van inbrekers. Er ligt iets waardevols in een huis en jullie moeten het in opdracht van de mysterieuze T. stelen. Pas op, langzaam kom je er achter dat de motieven nóg minder zuiver zijn en raak je verstrikt in de gedachtekronkels van de hoofdpersonen. Een kamer vanaf 14 jaar, met een prachtig ontwerp, spannende plottwists en uitdagende puzzels.

  QUOTES

  Een geweldige aanrader, de spanning wordt goed opgebouwd en de opdrachten zijn echt uitdagend. Wij kwamen helemaal in de rol van onze missie en de entourage zette de sfeer heel goed neer. Het was een geweldige ervaring en de vriendin voor wie we het organiseerde vond het het leukste wat ze ooit gedaan had, echt een aanrader!

  - Geerke

  The Break-in is een fantastisch verhaal. De spanning wordt naarmate het verhaal verstrijkt steeds groter. Vanaf de eerste ontmoeting tot het einde lijkt het alsof je je in "The Game" bevindt. De puzzels zijn slim opgebouwd en er is veel aandacht besteed aan de belangrijke objecten en rekwisieten. Voor mij is dit de beste escaperoom tot nu toe.

  - Jos