ENGELS – Voorpagina Blok 2 (Ons Verhaal)

THE LOOPHOLE - MORE THAN JUST THE ESCAPE

 Bij The Loophole in Utrecht gaat het echter om meer dan alleen de escape. Wij maken elke speler daarom 3 beloftes: 

>JOUW ERVARING BEGINT NU

Op het moment dat je boekt begint jouw ervaring. We geven je gelijk een uitdaging en doen dat in thema. Sterker nog, je ervaring is nu al begonnen, op deze website vindt je wellicht kleine tipjes van de sluier die je kunnen helpen in jouw escaperoom in Utrecht.

>JIJ BELEEFT HET VERHAAL

Alle spellen draaien niet alleen om de ontsnapping, maar vooral om de weg daarnaar toe. Net als bij een toneelstuk beleef je het verhaal, ontdek je meer over onze spelers en is er een bijzondere rol voor jou weggelegd op het toneel van de escaperoom.

>HET IS JOUW MOMENT

En niet gewoon een rol, de hoofdrol. De game draait namelijk om jullie, het is jullie game. Onze Game Master kijkt altijd mee hoe jullie het doen en observeert de groep en haar dynamiek. Jullie grootste supporter helpt persoonlijk, in thema, en hij of zij helpt jullie onbeperkt of laat jullie desgewenst onbeperkt zelf puzzelen. En alles kan! Wist je dat we een keertje een kersverse echofoto hebben verstopt voor een stel en hun vrienden? Of zelfs iemand die sneaky was teruggekomen uit Australië naar Utrecht? Jouw moment!