• THE LOOPHOLE IS GEFUSEERD MET ESCAPEROOM GET OUT OF HERE

  Een escape room is een fantastische, spannende manier om samen een avontuur te beleven. Het draait om samenwerken, ontdekken en creatief denken om binnen 60 minuten te ontsnappen.

  Wil je een van onze kamers spelen? Die (en nog veel meer!) kan je vanaf nu vinden onder de naam van Get out of here. Voor meer informatie kijk je op onze nieuwe website of bel je met 030 290 1738

  ZES AVONTUREN BIJ GET OUT OF HERE

  Bij Get out of here kan je kiezen uit zes gave ervaringen:

  Bij elkaar kan je met maar liefst 74 man tegelijk spelen!

  Lees meer over de mogelijkheden op onze nieuwe website

  BOEK NU DIRECT BIJ GET OUT OF HERE

  Via deze website kan je boeken bij de kamers van Escaperoom Get out of here, dit is onze nieuwe naam en we zitten op onze nieuwe locatie op de Overste den Oudenlaan 9 in Utrecht. Wil je eerst meer informatie voordat je boekt? 

nn

 • VOOR WIE ZIJN ONZE ESCAPE ROOMS IN UTRECHT?

  Wij hebben voor elk type speler en elk team een passende uitdaging. Of je nou voor het eerst speelt, bang aangelegd bent of juist een die-hard escaper bent. Escaperooms zijn bijzonder geschikt als uitje en worden regelmatig gespeeld op vrijgezellenfeesten of bijvoorbeeld bedrijfsuitjes. Maar je kan natuurlijk ook gewoon langskomen met je vrienden of familie. Wist je dat de jongste dappere escaper die we hebben gehad 10 was en de oudste ruim 80?